7 DNI - BEST PIZZA

7 DNI - BEST PIZZA 7 Dni - Best Pizza

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 352 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z 7 Dni - Best Pizza. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

24 cze 2022 o 20:52 Gdybyśmy chcieli zjeść Giuseppe to ogarnęlibyśmy żabkę po drodze. Stosunek jakości do ceny to jakaś kpina. Przynajmniej rewolucja gastryczna gratis. Zastanawiamy się skąd te pozytywne opinie.
29 maj 2022 o 16:52 Pizza ok ale bułeczki czosnkowe trochę jak dla mnie przesolone (a może takie miały być - nie znam się). Kiepsko wypadła jednak dostawa - Pani była sympatyczna no ale zamawiałem n a 13:45, potem miało być 14:25, a w końcu dostałem jedzenie około 15:00
26 maj 2022 o 21:20 Pizza smaczna, ale w jednej brakowało szynki jako zamówiony dodatek. Cena 55 zł za jedną z pizz wysoka. Pani, która dowozi bardzo sympatyczna.
2 kwi 2022 o 10:53 Jak zwykle smacznie i zaskakująco szybko.
30 mar 2022 o 20:44 Przepyszna pizza i zaskakująco szybka dostaw
29 mar 2022 o 19:41 Bez uwag. Smacznie na czas
12 mar 2022 o 16:05 Pizza niewielka jak na swoją cenę, dosyć tłusta, karton po niej w 50% mokry, do tego dodatkowa cebula za którą zapłaciłem 5zł to ledwie trzy cienkie paseczki na całą pizzę. Pierwszy i niestety ostatni raz :( nie polecam.
10 mar 2022 o 16:56 Dostawa szybka, pizza pyszna ale jak na bardzo dużą (55zł) to pizza mała (40cm).
9 mar 2022 o 10:59 Pyszna na czas
28 lut 2022 o 6:52 Zamówione 2 pizze , przywiezione 2 inne . 0 rekompensaty lub przepraszam . Pani zwala winę na kuchnię i dużo zamówień . Podejście do klienta dramat